Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Kizárta tagdíjat nem fizető tagjait a Magyar Hypertonia Társaság
  [2010.09.02.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Tagság
  Tagdíj fizetésTavasszal értesítő, majd nyár elején tagdíj fizetési felszólító levelet postáztunk tagdíj kintlévőséggel rendelkező tagjaink számára. A levelek kézbesítését követően a korábbi éveket jelentős mértékben meghaladó számban rendezték idei, illetve az utóbbi években felhalmozódott tagdíjhátralékát tagjaink.

  Sajnálattal tapasztaltuk azonban, hogy jó néhányan a felszólítások ellenére sem pótolták hiányukat.

  Azon tagjaink tagsági viszonyát akik nem rendezték tagdíjukat 2010. augusztus 13.-án megszüntettük, azonban „nem-tag orvos, egészségügyi szakember” szinten a honlapon regisztrációjukat fenntartottuk. Az érintettek ezzel elveszítik a Magyar Hypertonia Társaság tagságával járó kedvezményeket (kedvezményes regisztrációs lehetőség a MHT Kongresszusára, Távképzési Program díjmentes használata, Hypertonia és Nephrologia szakmai folyóirat nyomtatott előfizetése ill. a teljes cikkek online megtekintése, stb....), azonban MHT e-Hírleveleinket továbbra is megkapják és a honlapon be tudnak jelentkezni korábban használatos felhasználói adataikkal.

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a törölt tagok esetében ezt követően már nem elegendő a tagsági díj befizetése, tagságuk visszaállítása kizárólag írásban megküldött kérés alapján lehetséges. Kérjük, küldjön e-mailt a support@hypertension.hu e-mail címre!

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>