Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Betegtájékoztató
 • Május a vérnyomásmérés hónapja!
  [2019.04.11.] - Magyar Hypertonia Társaság - Hírkategória: Betegtájékoztató

   

  A Nemzetközi Hipertónia Társaság, a Hipertónia Világ Liga és a Magyar Hypertonia Társaság ismét mozgalmat hirdet 2019 májusára (May Measurement Month 2019 – MMM19)!

   

  A mozgalom újabb figyelemfelhívás a népbetegséggé vált hipertónia veszélyeire, kellő időben történő felismerés és megelőzés fontosságára.

  A hazánkban élő mintegy 3,5 millió hipertóniás beteg miatt Magyarország is jelentkezett a mozgalomba, melynek során, olyan személyeknél történik adatlap kitöltés és vérnyomásmérés, akiknek egy éven belül nem volt megmérve a vérnyomása (MMM19-HU Program).

   

  A vérnyomásmérő helyek terveink szerint a hipertónia ellátóhelyek, a társszakmák szakrendelései, a háziorvosi és üzemorvosi rendelők és a gyógyszertárak, a munkahelyek és a családtagok lesznek. Önkéntesek segítségével közösségi rendezvényeken, bevásárló központokban is sor kerülhet vérnyomásmérésre.

   

  Kérjük, hogy jelentkezésével, támogató és segítő részvételével segítse a mozgalom hazai megvalósulását, hogy minél több nem felismert hipertóniás személyt azonosítsunk és a megfelelő ellátáshoz juttathassuk!

   

  Jelentkezéskor mindenki megkapja a szükséges dokumentumokat (adatlap, beleegyező nyilatkozat). Idén lehetőség van az adatok „applikáción” keresztüli beküldésére is, ennek módjáról a regisztrációt követően adunk tájékoztatást.

   

  Jelentkezni lehet a Nemzeti Koordinátori Iroda e-mail címén: mmm19.hu@gmail.com

   

  Köszönettel és tisztelettel,
  a Magyar Hypertonia Társaság vezetősége nevében,

  Dr. Járai Zoltán
  az MHT elnöke,
  az MMM19 Program hazai koordinátora

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>