Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

III. Szekszárdi Hypertonia Napok
Rendezvény kezdete: 2019.11.22. 09:30Rendezvény vége: 2019.11.23. 16:00
Helyszín: 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 1., PTE Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kar

A CORA Közhasznú Alapítvány Kuratóriumának elnöke tisztelettel meghívja Önt a 2019. november 22-23-án tartandó III. SZEKSZÁRDI HYPERTONIA NAPRA. „Célértékek - célszervek”

Részvétel: díjtalan, vizsgával zárul. A szabadon választható tanfolyam családorvosoknak, szakorvosoknak 16 pontot ér.

Szervezőbizottság:
- dr.Benczúr Béla ov. főorvos, c. egyetemi docens
- dr. Domonyai István részlegvezető főorvos
- dr. Hepp Tamás adjunktus

KÖSZÖNTŐ

A 2017-ben megkezdett hagyományoknak megfelelően a CORA Egészségvédő Alapítvány és a Balassa János Kórház Tudományos Tanácsa ismét megrendezi a Szekszárdi Hypertonia Napokat. 2019. novemberének negyedik hétvégéjét újra a hypertoniának és társbetegségeinek, elsősorban a diabetológiának és a nephrológiának szenteljük. A hypertoniás célszerv-károsodásokat, a kezelés nehézségeit és szempontjait végig-tárgyalva mind a háziorvosoknak, mind a hypertoniás betegekkel találkozó szakorvosoknak hasznos útmutatót kívánunk átadni. Ismét elfogadta meghívásunkat a hazai hypertonológia színe-java, vezető diabetológusok és nephrológusok mellett. Ezúttal is lehetőséget kapnak a szervező I. Belgyógyászat (Kardiológia/Nephrológia) orvosai is a bemutatkozásra, sőt idén először a Balassa-nap díjazott fiatal orvosai, rezidensei is megcsillanthatják tehetségüket.

Konferenciánkat kétnaposra tervezzük annak érdekében, hogy azok a résztvevők, akik még nem jártak városunkban, megismerkedhessenek ennek a páratlan borvidéknek az adottságaival, jellegzetességeivel és természetesen magával a szekszárdi vörösborral is. Akik már jártak nálunk, azokat a szíve úgyisvisszahúzza!

Találkozzunk újra november végén Szekszárdon!

A részletes program elérhető a kapcsolódó dokumentum alatt.

MHT Távoktatás