Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Ösztöndíjak, pályázati lehetőségek

ESH (2019. június 21-24., Milánó) részvétel támogatása
2019. január 20.

A Magyar Hypertonia Társaság vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú részvételt a 2019. június 21-24. között Milánóban megrendezésre kerülő Európai Hypertonia Társaság (ESH) Kongresszusán, melynek érdekében két egymást követő pályázatot hirdetünk tagjaink számára.

Az ESH  Kongresszus absztrakt beadási határideje: 2019. január 20.

  1. Pályázat: Az absztraktot beadó Kollégák első pályázatunk keretében pályázhatnak arra, hogy az MHT vállalja át a 2019. évi ESH tagsági díjukat, mely a Kongresszus kedvezményes regisztrációs lehetőségén túl egy éves Journal of Hypertension előfizetést is jelent. Az első pályázat feltétele az MHT tagság mellett az elküldött absztrakt és az előadó ESH tagsági jelentkezését és a tagdíj befizetését igazoló értesítés elküldése az alábbi email címre: fotitkar@hypertension.hu.

Az ESH / ISH Kongresszus absztraktjainak elbírálása 2019. februárjában esedékes.

  1. Pályázat: Az elfogadott absztrakttal rendelkezők a második pályázat keretében maximum 250.000 Ft/ fő támogatásban részesülhetnek, melyről 2019. február folyamán döntés születik, így a pályázat sikere esetén a „korai regisztráció” kedvezménye is igénybe vehető. A támogatás a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2019-es ESH Kongresszusi részvétel érdekében pályázható. A második pályázatra pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A második pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. Kérjük, hogy második pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel juttassa el a korábban már említett e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.

Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a júniusi kongresszuson! A kongresszus honlapja: http://www.esh2019.eu/


További információ: Dr. Nemcsik János: janos.nemcsik@gmail.com

 

 

Prof. Dr. Járai Zoltán                                     Prof. Dr. Koller Ákos

   az MHT elnöke                                az MHT tudományos bizottság elnöke                  

 

 

  Prof. Dr. Páll Dénes                                    Dr. Nemcsik János

az MHT elnökhelyettese                                 az MHT főtitkára