Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Pályázati felhívás - ESH 2021
  [2020.09.09.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Általános

  A Magyar Hypertonia Társaság valamennyi tagja részére

  Tisztelt Kollégák!

  A Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú részvételt az Európai Hypertonia Társaság (ESH) és a Nemzetközi Hypertonia Társaság (ISH) közös, 2021. április 11- 14 között Glasgow-ban (Egyesült Királyság) megrendezésre kerülő Kongresszusán melynek érdekében két egymást követő pályázatot hirdetünk tagjaink számára.

  Az ESH-ISH Kongresszus absztrakt beadási ideje: 2020. szeptember 14- október 4.

   

  1. Pályázat: Az absztraktot beadó Kollégák első pályázatunk keretében pályázhatnak arra, hogy az MHT vállalja át a 2021. évi ESH tagsági díjukat, mely a Kongresszus kedvezményes regisztrációs lehetőségén túl egy éves Journal of Hypertension előfizetést is jelent. Az első pályázat feltétele az MHT tagság mellett az elküldött absztrakt, az előadó ESH tagságát/ tagsági jelentkezését és a tagdíj befizetését igazoló értesítés elküldése az alábbi email címre: fotitkar@hypertension.hu.
  Az 1. pályázat határideje 2021. február 15.

   

  2. Pályázat: Az elfogadott absztrakttal rendelkezők a második pályázat keretében maximum 250.000 Ft/ fő támogatásban részesülhetnek. A támogatás a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2021-es ESH-ISH Kongresszusi részvétel érdekében pályázható. A második pályázatra pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A második pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. A pályázati összeg kifizetése a regisztrációs, utazási és szállásköltségek kifizetési bizonylatai mellékelése után, utófinanszírozási formában történik. Kérjük, hogy második pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel és a fizetési igazolásokkal juttassa el a korábban már említett e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.
  A 2. pályázat határideje: 2021. április 30.

   

  Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a júniusi kongresszuson! A kongresszus honlapja: https://www.hypertension2021.org/

  További információ: Dr. Nemcsik János: janos.nemcsik@gmail.com

   

                     Prof. Dr. Járai Zoltán                                  Prof. Dr. Koller Ákos
                         az MHT elnöke                            az MHT tudományos bizottság elnöke

            

                    Prof. Dr. Páll Dénes                                    Dr. Nemcsik János
                 az MHT elnökhelyettese                                   az MHT főtitkára

   

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>