Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom archív.

  Megkezdődött a Magyar Hypertonia Társaság XXVIII. Továbbképző Kongresszusa
  [2021.09.17.] - MHT Hírmondó - Hírkategória: Általános

  2021. szeptember 16-án már kora délelőtt kezdetét vette a program, a napot kerekasztal megbeszélés nyitotta: a hypertonia szűréséről és gondozásáról egyeztettek a résztvevők, különös tekintettel a hypertonia ambulanciák és a praxisközösségek együttműködésének lehetőségeire. A délutáni főtéma pedig a nemzetközi ajánlások, guideline-ok ismertetése volt.

  Délután, 17 órát követően tartotta közgyűlését a Magyar Hypertonia Társaság. A Járai Zoltán elnök vezette közgyűlésen először a felügyelőbizottság megválasztására és a vezetőségválasztásra került sor, majd Nemcsik János főtitkár tartott beszámolót az elmúlt négyéves időszakban történt eseményekről.

   

  A közgyűlés végén az MHT szavazásra jogosult tagjai az új tagok felvételéről döntöttek, a 2021 őszén 1097 aktív tag mellett 13 új jelentkezővel bővült a tagság. A vezetőségválasztás eredményének ismertetésére a közgyűlés végén került sor. A szavazatszámláló bizottság összesítése alapján kihirdették a 2021–2025 közötti időszak vezetőségének névsorát. (A kapcsolódó dokumentumok alatt olvasható.)

   

  Kora este az ünnepi megnyitó keretében kerültek átadásra a társaság kitüntetései, a 2020. és a 2021. évi díjakat is ez alkalommal vehették át a díjazottak. „A Magyar Hypertonia Társaság Tiszteletbeli Tagja” címet 2020. évben Thomas Weber professzor, 2021. évben Slavomira Filipova professzor asszony kapta. A Török Eszter-emlékérmet dr. Poór Ferenc (2020) és dr. Benczúr Béla (2021), a Marosvári Miklós-emlékérmet dr. Herczeg Béla (2020) és dr. Móczár Csaba (2021) vehette át. A Dr. Kiss István Ifjúsági Díjat dr. László Andrea (2020) és dr. Baracsi-Botos Viktória (2021) kapta.

   

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>