Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szeretettel várjuk a VII. Hypertonia Napon Debrecenben
  [2009.12.07.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Általános
  DEOEC I. sz. Belgyógyászati KlinikaA Magyar Hypertonia Társaság, a Debreceni Egyetem OEC I. sz. Belgyógyászati Klinika Regionális Hypertonia Centrum és a Családorvosi Tanszék Hypertonia Napot szervez Debrecenben, 2010. január 30-án (szombaton), a Debreceni Egyetem Központi Épület Aulájában.

  Az elmúlt hat év sikeres rendezvényei, a nagyszámú pozitív visszajelzés alapján hetedik alkalommal szervezzük meg a továbbképző Konferenciát.
  A VII. Hypertonia Nap témája „A hypertonia személyre szabott terápiája”. A rendezvény célja a magasvérnyomás-betegség hatékonyabb kontrollja érdekében a legújabb eredmények ismertetése, gyakorlati terápiás vezérfonalak biztosítása. A tavalyi évhez hasonlóan bővítjük a megvitatandó témák körét: referátum hangzik el a zsíranyagcsere zavar és a cukorbetegség kezelésével kapcsolatosan is. A rendezvény további célja, hogy a legújabb Európai és Magyar Hypertonia Ajánlás, illetve a IV. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia újdonságait gyakorlati oldalról megközelítve ismertessük. Szándékunk, hogy előadásaink üzenetét a Kollégák mielőbb tudják alkalmazni a mindennapi gyógyító tevékenységük során.

  A tudományos továbbképző konferencia a Magyar Hypertonia Társaság hivatalos rendezvénye, melyen 15 felkért előadás hangzik el. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Hypertonia Társaság elnökségének szinte valamennyi tagja előadást vállalt a rendezvényen.

  A tudományos továbbképzést elsősorban családorvos és belgyógyász Kollégáknak ajánljuk, de számítunk a kardiológus és nephrológus, illetve a rezidens és a szakorvos Kollégák részt vételére is. A rendezvényt akkreditáltattuk a gyógyszerészek számára is. A Magyar Hypertonia Társaság „A hypertonia gondozás minősített orvosa” vizsgája szempontjából a rendezvény szintén kiemelt jelentőségű.

  A Kongresszus ideje alatt a Debreceni Egyetem Központi Épületében kiállítást szervezünk a Gyógyszergyárak számára, ahol lehetőség nyílik a háziorvos és szakorvos Kollégákkal való találkozásra.

  Tudományos továbbképző konferenciánkon a minél nagyobb számú részt vétel érdekében részvételi díjat nem szedünk, sőt a Kollégákat ebédre látjuk vendégül, illetve a szünetekben kávét, üdítőt biztosítunk.

  A szervezők nevében üdvözlettel:

  Dr. habil. Páll Dénes egyetemi docens
  Debreceni Egyetem OEC, I. sz. Belgyógyászati Klinika
  a Regionális Hypertonia Centrum vezetője

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>