Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szeretettel várjuk a VII. Szolnoki Hypertonia Nap tudományos konferenciára!
  [2011.09.21.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Események
  A Magyar Hypertonia Társaság Szolnoki Decentruma valamint a Szívügyünk Szolnok Alapítvány szervezésében idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre Szolnoki Hypertonia Nap.

  A széles körben elterjedt és ismert nemzetközi és hazai módszertani ajánlások, valamint a hatékony gyógyszeres fegyvertár ellenére változatlanul a szív-érrendszeri betegségek jelentik a vezető halálokot a fejlett országokban, beleértve hazánkat is. Ennek a kedvezőtlen tendenciának a visszafordítása érdekében az egyik lehetséges út az acut invazív kardiológiai ellátás, a primer PCI rendszerének kialakítása volt. A másik lehetőség, amely felé a tudományos és a gyakorlati kardiológia figyelme irányult, a koszorúér-betegség megelőzése a fő rizikótényezők, mint a hypertonia, dyslipidaemia, diabetes és metabolikus syndroma mielőbbi felfedezése és kezelése útján.

  Szolnokon évek óta adott a kardiovaszkuláris ellátás teljes spektruma (a szívműtétek kivételével): a primer prevenciótól kezdve az acut invazív ellátáson keresztül a szekunder prevencióig és rehabilitációig. A Hetényi Géza Kórház Kardiológiai Centrumának tudományos tevékenysége hűen tükrözi az ellátásban nyújtott sokrétű feladatokat. A több, mint 10 éves múltra visszatekintő tavaszi Szolnoki Kardiológiai Nap rendezvényét a minden ősszel megrendezésre kerülő, a prevenciót célző Szolnoki Hypertonia Nap követte.

  Időpont: 2011. november 11-12.
  Helyszín: Szolnoki Főiskola Campus (5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány)

  Kedvezményes jelentkezési határidő: 2011. október 24.
  Jelentkezési határidő: 2011. november 8.


  A szervezők számítanak a minél nagyobb számú hallgatóság aktív részvételére. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, remélve, hogy Szolnok sajátos atmoszférát teremthet egy igen sikeres és gyümölcsöző rendezvény lebonyolításához.

  Tovább a rendezvény oldalára >>

  Az első értesítő és a jelentkezési lap letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>