Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  A B. Braun Avitum Hungary Zrt. 'EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT' díjat kapott
  [2012.03.29.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Általános
  Az idén első alkalommal átadott „EGÉSZSÉGES ÉLETÉRT” díjat a Magyar Obezitológiai és Mozgásterápiás Társaság vezetősége öt témakörben – tudomány, művészet, sport, társadalmi szerepvállalás, kiemelkedő szponzor – ítélte oda. Az elismeréseket a társaság VIII. kongresszusán vehették át az érintettek. Az egészséges életért végzett tevékenységéért és a tudományos életben betöltött szerepvállalása miatt a vezetőség egyhangú döntés alapján a kiemelkedő szponzor díjat a B. Braun Avitum Hungary Zrt-nek adományozta.

  A B. Braun Avitum Hungary Zrt. több mint 20 éve nyújt vesebetegek számára életben tartó dialíziskezelést. A cég 1989-ben hozta létre az első dialízisközpontot, amely hazánkban az első magán-egészségügyi létesítmény volt. Fő célja az volt, hogy annak a több ezer magyar vesebetegnek is biztosítsa az életben maradáshoz nélkülözhetetlen dialíziskezelést, akik ehhez korábban nem jutottak hozzá. Mára a hálózat 18 dialízisközpontjában országszerte közel 650 munkatárssal és a legkorszerűbb orvostechnikával nyújt nap mint nap több mint 2500 vesebeteg — azaz a magyarországi rászorulók 40%-a — számára magas színvonalú vesepótló kezelést.

  A B. Braun Avitumról

  A B. Braun vállalatcsoport 1839-es alapítása óta mára a világ egyik vezető egészségügyi vállalkozásává nőtte ki magát, amelyet Magyarországon a B. Braun Medical Kft. és a B. Braun Avitum Hungary Zrt. képvisel. A két cég közel 1600 munkatársával a magyarországi egészségügyi piac egyik legnagyobb szereplője.

  A B. Braun Avitum Hungary Zrt. 1989-ben Magyarországon elsőként, a Szent Imre Kórház területén hozott létre magán-egészségügyi létesítményt, ezzel megkezdve egy országos dialízishálózat kiépítését. Jelenleg a B. Braun Avitum Hungary Zrt. az ország 18 pontján működtet európai színvonalú, a legkorszerűbb orvostechnikával felszerelt dialízisközpontot, ahol a magyar vesebetegek közel 40 százaléka számára biztosítja a nélkülözhetetlen kezeléseket.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>