Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  „Éljen 140/90 alatt!” információs rendszer az MHT Web-rendszerben
  [2005.04.22.] - MHT - Hírkategória: Általános
  Tekintse meg az „Éljen 140/90 alatt!” országos oktató és betegegyüttműködést segítő program információs rendszerét az MHT Web-rendszerében, ahol folyamatosan bővülő, interaktív tartalom formájában megtalálhat minden, a programmal kapcsolatos szakmai anyagot, információt! Kattintson a program logójára a bal oldali menüben!

  Az orvosoknak szóló oldalakon egyebek mellett a "Válasz a kardiovaszkuláris rizikócsökkentés kihívásaira" tudományos pontszerző továbbképző tanfolyam részleteit, valamint kapcsolódó szakmai cikkeket olvashat. Továbbá letöltheti a cikkekhez tartozó tesztet is, a kérdések 75%-ának helyes megválaszolása esetén 4 kreditpont jár!

  Az információs rendszer betegeknek szóló oldalain rövidesen komplex, interaktív betegtájékoztató rendszer indul útjára, ahol többek között kulcsszavak alapján kereshető adatbázisból tájékozódhat minden érdeklődő a hipertónia betegségről.

  Az információs rendszer szakmai részéhez csak az MHT tagjai, illetve regisztrált orvos szakemberek férhetnek hozzá. A betegeknek szóló információs oldalak publikusak.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>