Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Szeretettel meghívjuk a IX. Szolnoki Hypertonia Napra Szolnokra!
  [2013.10.10.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Események
  A „Szolnok Szívügyünk" Alapítvány, a Magyar Hypertonia Társaság Szolnoki Decentruma nevében szeretettel meghívjuk Önt, a soron következő IX. Szolnoki Hypertonia Nap tudományos konferenciára.

  Időpont: 2013. november 8.
  Helyszín: Szolnok, Városháza

  Alapítványunk fő célja a régiónkban élő szív- és érrendszeri betegségekben szenvedő betegek lehetőség szerinti mind teljesebb ellátása, az ellátás színvonalának folyamatos javítása. Hazánkban az elmúlt időszakban örvendetesen fejlődött az akut kardiológiai koszorúér ellátás, a primer PCI rendszerének kialakítása. A szekunder prevenció a koszorúér betegség megelőzése a fő rizikótényezők a hypertonia, dyslipidaemia, diabetes és metabolikusszindróma felderítése, ellátása azonban még továbbra is az egyik legnagyobb kihívást jelenti valamennyi orvosnak, asszisztensnek, az ellátásban résztvevőnek.

  Büszkén állíthatjuk, hogy Szolnokon az elmúlt években kialakult a kardiovaszkuláris ellátás teljes spektruma: a primer prevenciótól kezdve az akut invazív ellátáson keresztül, a szekunder prevencióig és rehabilitációig. Mindezek ellenére nem gondoljuk, hogy maradéktalanul elégedettek lehetünk és nincs több tennivalónk. A „Szolnok Szívügyünk" Alapítvány ésa Hetényi Géza Kórház Kardiológiai Centrumának tudományos tevékenysége hűen tükrözik az ellátásban nyújtott sokrétű feladatokat. A mostani konferencia fő célja, hogy az érdeklődő szakmai közönségnek lehetőséget nyújtson tudása, ismeretei felújítására, egyebek mellett az új európai hypertonia guideline közvetlen megismerésére.

  A Szervezőbizottság nevében tisztelettel és szeretettel hívjuk Önt jelen alkalommal, Szolnok belvárosába. A téma iránt érdeklődőknek és minden kedves résztvevő számára kívánok hasznos ismeretszerzést, kellemesen eltöltött napot Szolnokon.

  Dr. Herczeg Béla
  „Szolnok Szívügyünk" Alapítvány

  A meghívó letölthető a kapcsolódó dokumentumok alól.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>