Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Pályázat betegszervezeteknek szakmai információs nap szervezésére
  [2006.01.31.] - MHT - Hírkategória: Általános
  Magyarországon a magasvérnyomás-betegség okolható közel minden nyolcadik halálesetért. A megfelelő célvérnyomás-érték elérésével akár a felére is csökkenthető a szövődmények és a halálozás esélye. A Magyar Hypertonia Társaság „Éljen 140/90 alatt!” című programjának célja, hogy az érintettekben tudatosítsák: a 140/90 Hgmm alatti vérnyomásérték elérésével és fenntartásával a későbbi szövődmények kialakulásának kockázata csökkenthető.

  A célok megvalósítása érdekében a Magyar Hypertonia Társaság pályázatot ír ki betegszervezetek és nyugdíjas klubok részére, mely keretében a magasvérnyomás betegséggel valamint szív, érrendszeri betegségekkel kapcsolatos felvilágosító előadásokat, teljes kardiovaszkuláris szűrést, helyben történő tanácsadást és az egészséges életmóddal kapcsolatos kiadványokat biztosít a nyertes szervezetek számára.

  Pályázni a Kapcsolódó dokumentumok között megtalálható kitöltött Pályázati adatlappal és a szervezetet bemutató egy oldal terjedelmű leírással lehet 2006. március 31-ig. Az elkészített anyagot kérjük, a palyazat@eljen140-90alatt.hu e-mail címre
  vagy a 06-1-270-2822-es faxszámra, illetve a 1136 Budapest, Pannónia u. 4. postai címre jutassa el. A pályázaton feltétlen szerepelni kell (az e-mail címsorában, a fax címzésében illetve a borítékon feltüntetve) az „Éljen 140/90 alatt pályázat” szlogennek. A pályázatok elbírálása egy meghatározott keretösszegig folyamatosan történik. További részletek, a teljes pályázati kiírás szintén a Kapcsolódó dokumentumok között tekinthető meg.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>