Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Javasolja tagtársát vezetőségi tagnak!
  [2013.11.08.] - Jelölő Bizottság elnöke, Prof. Dr. Farsang Csaba - Hírkategória: Tagság
  Tisztelt Tagtársunk!

  Az idő gyorsan múlik és a jelenlegi vezetőségünk mandátuma decemberben lejár, ezért új vezetőséget kell választanunk. Az elmúlt közgyűlésen engem ért az az (ismételt) megtiszteltetés, hogy lássam el a Jelölő Bizottság elnöki funkcióját. Ezért kérem, hogy vezetőségi tagnak javasoljanak olyan tagtársunkat, akit az eddigi aktivitása alapján alkalmasnak tartanak arra, hogy felkerüljenek a jelölőlistára, és aki a vezetőségi tagságot el is vállalja. Kérem, hogy a jelöltről egy rövid (max. 10 soros) szakmai bemutatót és egy fényképet mielőbb (de legkésőbb 2013. november 25-ig) küldjenek nekem az alábbi e-mail címre:
  hunghyp@t-online.hu

  A jelöltek listáját az MHT honlapjára (www.hypertension.hu) közgyűlés előtt feltesszük fényképekkel együtt, és a közgyűlésen is természetesen ismertetni fogom a személyekre érkezett javaslatok alapján.

  Nem kell javaslatot küldeni személyemre (mert az MHT örökös tiszteletbeli elnöke vagyok) és jelenlegi elnökünk Prof. Dr. Kiss István személyére, akit Vezetőségünk már megválasztott társaságunk elnökének a 2. periódusra.

  Jelöléseiket várva szívélyes üdvözlettel
  Prof. Dr. Farsang Csaba

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>