Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Felmérés a betegbiztonság hazai helyzetéről
  [2015.11.17.] - MHT Web-szerkesztőség - Hírkategória: Általános
  Tisztelt Tagszervezetünk,
  Kedves Kollégák!

  A Magyar Betegbiztonsági Társaság (Mabebit) és a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikája 2015. március 19-21. között rendezte meg első alkalommal a Betegbiztonsági Konferenciát. A hagyományteremtő jelleggel útjára indított, interdiszciplináris szemléletű kezdeményezés örvendetes érdeklődésre talált a szakmai közönség köreiben, a három nap alatt közel 360 fő vett részt a rendezvényen, amely széles szakmai és sajtó nyilvánosságot is kapott. A rendezvény sikere, valamint a betegbiztonság kérdéskörének mindennapi aktualitása indokolttá teszi, hogy 2016-ban sor kerüljön a II. Betegbiztonsági Konferencia lebonyolítására.
  A konferencia szakmai előkészítésével összefüggésben a Magyar Betegbiztonsági Társaság a MOTESZ szakmai együttműködését és segítségét kérte, hogy a betegbiztonság hazai helyzetéről szóló felmérésük a hazai orvos- és szakdolgozói társadalom minél szélesebb rétegeihez eljuthasson. A feleletválasztós kérdőív 40 kérdést tartalmaz, kitöltése kb. 15-20 percet vesz igénybe.

  Elérhetősége: www.betegbiztonsag-kerdoiv.hu

  A kérdőív kitöltésére regisztrációval és regisztráció nélkül egyaránt van lehetőség, azonban a kérdésekre adott válaszok (regisztrációtól függetlenül) anonim módon, kizárólag statisztikai értelemben kerülnek feldolgozásra! Regisztrációval történő kitöltés esetében a kitöltő 15% kedvezményre jogosult a II. Betegbiztonsági Konferencia (Budapest, 2016. március 31.-április 2.) részvételi díjából.
  A Konferenciáról bővebb információ az alábbi honlapon érhető el:
   http://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/betegbiztonsag2016

  A felhívásról a kacsolódó dokumentumok alatt olvashatnak bővebben!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>