Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  Hipertónia Világnap 2008 - Eredmények
  [2008.05.29.] - MHT - Hírkategória: Általános
  SOKAN SZEMBESZÁLLTAK A „NÉMA GYILKOSSAL”

  2008. május 17-én a Magyar Hypertonia Társaság is csatlakozott a Hipertónia Világszervezet felhívásához, és a főváros 7 legforgalmasabb helyszínén rendeztek ingyenes szív- és érrendszeri méréseket.

  A nagy meleg ellenére több mint ötezren voltak kíváncsiak ezen a napon a vérnyomás-, vércukorszint- és koleszterinszint értékeikre. Az érdeklődők között volt olyan, aki a mindennapokban is rendszeresen ellenőrzi szív- és érrendszeri mutatóit, mások most mérették meg először az értékeiket, és akadt olyan is, aki az unokájával vagy a gyermekeivel érkezett a rendezvényre.
  Az idősebb generáció mellett szép számmal képviseltette magát a középkorú és fiatalabb korosztály is, sőt, sokan a gyermekeikkel vagy unokáikkal érkeztek a helyszínre. Több esetben az elővigyázatosság nem bizonyult alaptalannak, ugyanis a fiataloknál és tizenéves gyermekeknél is mértek a határértéket meghaladó vérnyomás és koleszterinszint értéket.
  A rossz eredmények mellett azonban találkoztak pozitív példával is a Hipertónia Világnap aktivistái: egy 94 éves idős hölgynek minden mért értéke határérték alatt volt a szombati szűrés alkalmával.

  A sajtóinformáció részletei a kapcsolódó dokumentumok között olvashatók!
  További információk >>

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>