Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

Az MHT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  V. Sürgősségi Orvostani Fórum
  [2019.02.15.] - MHT Web-szerkeszőség - Hírkategória: Események

   

  Időpont: 2019. május 17-18.
  Helyszín: Kölcsey Központ, Debrecen

  A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja akkreditálja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxyológia- és sürgősségi orvostan szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára.

   

  A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Orvostan Tanszék, a Debreceni Egyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Intézet, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság, a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat tisztelettel meghívja Önöket az „V. Sürgősségi Orvostani Fórum” címmel 2019. május 17-18. között megrendezésre kerülő tudományos kongresszusra és továbbképző tanfolyamra. A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja akkreditálja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxyológia- és sürgősségi orvostan szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára. A Kongresszus tesztvizsgával zárul. A regisztráltak és vizsgázók számára oklevelet állítunk ki és igazoljuk a továbbképzési pontot.

   

  Az idei évben a kardiovaszkuláris betegségek, a légzési elégtelenség sürgősségi diagnosztikáját és terápiáját érintő feladatok áttekintése mellett a gyermekgyógyászati sürgősségi állapotok kiemelt témáival és a szepszis sürgősségi diagnosztikájával külön szekciók foglalkoznak.

   

  Bízunk benne, hogy a Kongresszus szakmai és társasági programjai által a résztvevők a korszerű ismeretek elsajátításán túl emlékezetes élményekkel is gazdagodnak. Szeretettel várjuk rendezvényünkre!

   

  A Kongresszusi Szervezőbizottság nevében,

   

  Dr. Szabó Zoltán

  Részletes program, információ: http://sof.unideb.hu/

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>