Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Tagság
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  TAGDÍJBEFIZETÉSI HATÁRIDŐ 2014. március 15!
  [2014.02.11.] - Magyar Hypertonia Társaság - Hírkategória: Tagság
  A 2014. január 28-i vezetőségi ülés döntése alapján a két éven át nem fizető tagokat  regisztrált honlap felhasználóvá minősítettük, ezzel elvesztették a tagsággal járó előnyöket. A pótlólagos tagdíj befizetéssel visszanyerhető az aktív tagság.

  Honlapunkon lehetősége van sorban állás, banki megbízás kitöltése nélkül néhány kattintással az OTP Bank Nyrt. által szolgáltatott biztonságos online felületen befizetni tagdíját!
  Online tagdíjbefizetés itt >>

  A fentiek értelmében a 2013. évi és az előző években esetlegesen elmaradt tagdíjakat ezúton kérjük online, vagy közvetlen banki átutalással a Magyar Hypertonia Társaság OTP-nél vezetett 11709002-20081531 számú folyószámlájára 2014. március 15-ig kiegyenlíteni szíveskedjék.

  FONTOS: Banki átutalásnál kérjük a közlemény rovatban feltüntetni: " Az Ön neve, Tagdíj és a megfelelő évszám" (pl.: Dr. Minta Miklós, tagdíj, 2012)

  A csekkes befizetés megszűnt!

  Amennyiben befizetéséről számlát kér, kérjük, jelezze a fotitkar@hypertension.hu e-mail címen! Ez esetben a befizető neve és címe a számlázási címzett kell, legyen, más nevére utólag számlát nem áll módunkban kiállítani.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>