Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>

A MHT legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Figyelem!

  A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

  TAGDÍJBEFIZETÉSI HATÁRIDŐ 2013. április 15!
  [2013.03.22.] - MHT, Dr. Járai Zoltán - Hírkategória: Általános
  Emlékeztetjük, hogy a Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége döntése szerint azon tagtársainkat, akik 2 éven keresztül elmulasztották/elmulasztják befizetni tagdíjukat, töröljük tagnyilvántartásunkból.

  Honlapunkon lehetősége van sorban állás, banki megbízás kitöltése nélkül néhány kattintással az OTP Bank Nyrt. által szolgáltatott biztonságos online felületen befizetni tagdíját!
  Online tagdíjbefizetés itt >>

  A fentiek értelmében a 2012. évi és az előző években esetlegesen elmaradt tagdíjakat ezúton kérjük online, vagy közvetlen banki átutalással a Magyar Hypertonia Társaság OTP-nél vezetett 11709002-20081531 számú folyószámlájára 2013. április 15-ig kiegyenlíteni szíveskedjék.

  FONTOS: Banki átutalásnál kérjük a közlemény rovatban feltüntetni: " Az Ön neve, Tagdíj és a megfelelő évszám" (pl.: Dr. Minta Miklós, tagdíj, 2012)

  A csekkes befizetés megszűnt!


  Amennyiben befizetéséről számlát kér, kérjük, jelezze a fotitkar@hypertension.hu e-mail címen! Ez esetben a befizető neve és címe a számlázási címzett kell, legyen, más nevére utólag számlát nem áll módunkban kiállítani.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


MHT társasági hírek>>