Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Ösztöndíjak, pályázati lehetőségek

ESH Pályázati felhívás - A Magyar Hypertonia Társaság valamennyi tagja részére
2022. április 30.

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Hypertonia Társaság Vezetősége kiemelt jelentőségűnek tartja a minél nagyobb számú részvételt az Európai Hypertonia Társaság (ESH) 2022. június 17- 20 között Athénban, hibrid formában megrendezésre kerülő kongresszusán melynek érdekében két egymást követő pályázatot hirdetünk tagjaink számára.

 

Az ESH Kongresszus absztrakt beadási határideje: 2021. okt. 05- 2021 dec. 22.

1. Pályázat: Az absztraktot beadó Kollégák első pályázatunk keretében pályázhatnak arra, hogy az MHT vállalja át a 2022. évi ESH tagsági díjukat, mely a Kongresszus kedvezményes regisztrációs lehetőségén túl egy éves Journal of Hypertension előfizetést is jelent. Az első pályázat feltétele az MHT tagság mellett az elküldött absztrakt, az előadó ESH tagságát/ tagsági jelentkezését és a tagdíj befizetését igazoló értesítés elküldése az alábbi email címre: fotitkar@hypertension.hu.

Az ESH Kongresszus absztraktjainak elbírálása 2022. februárjában esedékes.

 

2. Pályázat: Az elfogadott absztrakttal rendelkezők a második pályázat keretében attól függően, hogy online vagy a helyszínen szeretnének részt venni a kongresszuson, maximum 250.000 Ft/ fő támogatásban részesülhetnek, melyről 2022. február folyamán döntés születik, így a pályázat sikere esetén a „korai regisztráció” kedvezménye is igénybe vehető. A támogatás online részvétel esetén a regisztrációs díj, a helyszínen személyes részvétel mellett a regisztrációs díj mellett az utazási- és a szállás költség fedezésére szolgál. Fenti kiemelt összeg kizárólag a 2022-es ESH Kongresszusi részvétel érdekében pályázható. A második pályázatra pályázhatnak a Magyar Hypertonia Társaság azon tagjai, akiknek elfogadott absztraktjuk van, illetve kijelentik, hogy egyéb (pld. gyógyszergyári) támogatásban nem részesülnek. A második pályázat támogatás odaítélésének feltétele az absztrakt elfogadása. Kérjük, hogy második pályázatát az absztrakt elfogadását igazoló értesítéssel juttassa el a korábban már említett e-mail címre: fotitkar@hypertension.hu.

A pályázati összeg kifizetése a regisztrációs díj és egyéb költségek kifizetési bizonylatának mellékelése után, utófinanszírozási formában történik.

A 2. pályázat határideje: 2022 április 30.

A regisztrációs díjak listája: https://esh2022.eu/registration/

 

Minden kedves tagtársnak sikeres absztrakt beküldést kívánunk és reméljük, hogy minél többen részt tudunk venni a hibrid kongresszuson, melynek honlapja: https://esh2022.eu/

 

További információ: Dr. Nemcsik János:  janos.nemcsik@gmail.com

 

Prof. Dr. Járai Zoltán                                    Prof. Dr. Koller Ákos
   az MHT elnöke                              az MHT tudományos bizottság elnöke                  

Prof. Dr. Páll Dénes                                      Dr. Nemcsik János
az MHT elnökhelyettese                                 az MHT főtitkára